Kuljetukset 2019-11-06T23:10:02+00:00

Kuljetuspalvelut Rovaniemellä, muualla Pohjois-Suomessa ja ulkomailla

Normaalien kuormien lisäksi kuljetamme mitoiltaan tai massoiltaan ylisuuria kuormia ns. erikoiskuljetuksia.

Lisäksi kalustomme on katsastettu ja henkilökuntamme koulutettu VAK/ADR-kuljetusten suorittamiseen.

Hoidamme puolestasi myös kiireelliset lähetykset – kysy lisää!

Kuljetamme lähes mitä tahansa yksittäisistä pienistä lähetyksistä aina täysiin autokuormiin!

 

Normaalien kuormien lisäksi kuljetamme mitoiltaan tai massoiltaan ylisuuria kuormia ns. erikoiskuljetuksia. Hoidamme puolestasi myös kiireelliset lähetykset. Kuljetuspalvelu Nosto- ja Huolintalinja Oy Rovaniemeltä palvelee – kysy lisää!

Näin tilaat kuljetuspalvelumme:
Soita numeroon: +358 (0) 40 501 0214
tai lähetä viestiä: huolintalinja@huolintalinja.fi

Meiltä onnistuvat

 • Konttikuljetukset
 • Rahtikuljetukset
 • Kappaletavarakuljetukset
 • Erikoiskuljetukset
 • Jakelukuljetukset
 • Vaihtolavakuljetus
 • Lavettikuljetukset

Sijaitsipa määränpääsi Suomessa tai ulkomailla

Erilaiset rahdit, kontit, kappaletavarat yms. kulkeutuvat avullamme määränpäästä toiseen. Taivumme erikoisempiinkin tavara- ja rahtikuljetuksiin ulkomaille saakka. Pitkäaikainen kokemuksemme erilaisista kuljetuksista on tehnyt meistä tunnetun tekijän, johon voit luottaa.

Turvalliset erikoiskuljetukset – vaaralliset aineet ja ns. ylisuuret kuljetukset

Kun lastiin tulee vähän erikoisempaa tavaraa, löydät meiltä kuljettajat, kaluston ja apua sujuvaan kuljetukseen. Kun kyseessä on ns. ylisuuri kuljetus, saat asiantuntevaa apua toimituksen kaikkiin vaiheisiin, niin paperisotaan kuin liikenteenohjaukseenkin (EKL)

Vaivattomat vaihtolavakuljetukset

Vaihtolavalla kulkeutuu ketterästi esimerkiksi rakennusjätettä tai maa-aineksia. Tilaa vaihtolava pihaan urakan ajaksi, kuljetamme vaihtolavat määränpäästä toiseen tehtävän mukaan.

Lavettikuljetus kaluston siirtoon

Kuljetamme kaikenlaista kalustoa nopeasti paikasta toiseen. Traktorit, kaivinkoneet, puimurit ja maansiirtokoneet siirtyvät kohtuuhintaan avullamme. Lavetilla siirtyvät myös monet muut rakenteet, kappaletavarat jne. tarpeen mukaan.

Luotettavaa kuljetuspalvelua Rovaniemeltä

Kun etsinnässä on luotettava ja kattava kuljetuspalvelu, olethan yhteydessä meihin. Katso myös lisäpalvelumme onnistuneeseen kuljetukseen. Meiltä saat esimerkiksi huolinta- ja tullauspalveluja sekä pakkaus- ja varastointipalvelua. Kuljetuspalvelu Nosto- ja Huolintalinja Oy Rovaniemeltä huolehtii vankalla kokemuksella siitä, että lähetyksesi pääsee ajoissa, edullisesti ja turvallisesti perille. Ota yhteyttä, niin kartoitamme tilanteen, ja annamme mielellämme lisätietoa siitä, miten toteuttaisimme toimituksesi – millaisin aikatauluin ja kustannuksin. Pitkäaikainen kokemuksemme alalta luo asiakkaillemme sujuvia ja kohtuuhintaisia kuljetuspalveluja niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Miksi valita meidät kuljetuksiin?

 • Nykyaikainen kalusto
 • Kokeneet kuljettajat
 • Kattavat lisäpalvelut
 • Pienet lähetykset perille nopeasti
 • Täydellä lastilla turvallisesti perille
 • Arvostamme pitkäaikaisia kumppanuuksia, ja tähtäämme tähän tarjoamalla korkealaatuista kuljetuspalvelua hyvällä asiakaspalvelulla.

Huolintaa ja kuljetuksia ulkomaille hoitaa Hannele Schroderus, puh. 040 501 0214