Rovaniemen vaihtolavapalvelut

Tarjoamme vaihtolavapalvelut Rovaniemellä. Meiltä saat ratkaisut materiaalien lajitteluun ja siirtoon. Vuokraamme eri kokoisia vaihtolavoja – kannella tai ilman, ja muuta kalustoa lajitteluun. Tilaa meiltä tarpeisiisi sopiva vaihtolava pihatöihin, talkoisiin, remontteihin tai rakentamiseen. Tee tilaus soittamalla, alla olevalla lomakkeella tai sovelluksella.

Vuokrattavia jassikoita Rovaniemellä.

Lajittelumahdollisuudet

Tarjoamme välineet esimerkiksi betoni-, metalli-, tiili-, laatta-, asfaltti- ja puutarhajätteiden, erityyppisten puujätteiden ja vaarallisten aineiden lajitteluun.

Katso esimerkkejä lajittelusta

Roskalavojen vuokraus Rovaniemellä.

Materiaalien siirtäminen

Suuremmille jätemäärille tarjoamme erikokoisia vaihtolavoja. Pienempien jätemäärien siirtämiseen voidaan lisäksi käyttää nostolaatikoita, jotka ovat mahdollista nostaa kohteen välittömään läheisyyteen. Materiaalit on helppo siirtää työmaavaunuilla vaihtolavoille ja nostolaatikoihin suoraan työkohteesta. Kuljetamme materiaalit jatkokäsittelyyn vaihtolavoilla tai nostolaatikoissa.

Tiedot materiaalien lajittelusta

Lajiteltujen materiaalien kokonaismääriä, kuluja ja muita tietoja voit seurata koostettuna. Lähetämme tiedot materiaalien käsittelystä.

Tilaa tai jätä tarjouspyyntö täyttämällä lomake: