Kuljetuspalvelut Rovaniemellä, muualla Pohjois-Suomessa ja ulkomailla

Kuljetamme lähes mitä tahansa yksittäisistä pienistä pakettiautokuljetuksista aina täysiin autokuormiin. Normaalien kuormien lisäksi kuljetamme mitoiltaan tai massoiltaan ylisuuria kuormia ns. erikoiskuljetuksia. Hoidamme puolestasi myös kiireelliset lähetykset ja kuljetusten edellyttämät paperityöt. Kuljetusliike Nosto- ja Huolintalinja Oy Rovaniemellä palvelee teitä monipuolisesti – ota yhteyttä.

Rakennustarvikkeiden kuljetus.

 

Kuljetukset rakennustyömaille

Toimitamme rakennustarvikkeet, työkoneet ym. työmaille. Tarvittaessa teemme myös nostotyöt. Palvelemme kaikenkokoisia työmaita.

Kuukulkija lavetin kyydissä.

 

Koneiden ja laitteiden kuljetukset

Avullamme siirtyvät esimerkiksi traktorit, kaivinkoneet, maansiirtokoneet ja muut työkoneet. Lavetilla siirtyvät myös monet muut rakenteet, kappaletavarat jne. tarpeen mukaan.

Torninosturin siirto.

 

Erilaiset erikoiskuljetukset

Taivumme erikoisimpiinkin kuljetuksiin, kun mukaan tulee normaalit rajat ylittävää tavaraa. Löydät meiltä kuljettajat, kaluston ja apua sujuvaan ja turvalliseen kuljetukseen.

Konttikuljetus Rovaniemellä.

 

Kontit ja työmaakopit

Kuljetamme erilaiset kontit ja työmaakopit vaihtolavalaitteella, nosturiautolla tai ajoneuvoyhdistelmällä. Tarvittaessa nostamme ne haluttuun paikkaan.

ADR-kuljetus.

 

Vaarallisten aineiden kuljetus

Henkilökuntamme on koulutettu VAK/ADR-kuljetusten suorittamiseen.

Pakettiautokuljetuket Rovaniemellä.

 

Pakettiautokuljetukset

Suoritamme pienempiä kuljetuksia pakettiautolla. Pääsemme nopeasti liikkeelle ja toimitamme kuljetukset nopeasti ja turvallisesti perille.

 

Tilaa tai jätä tarjouspyyntö täyttämällä lomake: