Kuljetuspalvelut Rovaniemellä ja Pohjois-Suomessa

Kuljetamme lähes mitä tahansa yksittäisistä pienistä pakettiautokuljetuksista aina täysiin autokuormiin. Normaalien kuormien lisäksi kuljetamme mitoiltaan tai massoiltaan ylisuuria kuormia ns. erikoiskuljetuksia. Hoidamme puolestasi myös kiireelliset lähetykset ja kuljetusten edellyttämät paperityöt. Kuljetusliike Nosto- ja Huolintalinja Oy Rovaniemellä palvelee teitä monipuolisesti.

Kuljetuspalvelu rakennustyömaalle Rovaniemellä.

Kuljetukset rakennustyömaille

Toimitamme rakennustarvikkeet, työkoneet ym. työmaille. Tarvittaessa teemme myös nostotyöt. Palvelemme kaikenkokoisia työmaita.

Erilaiset erikoiskuljetukset

Taivumme erikoisimpiinkin kuljetuksiin, kun mukaan tulee normaalit rajat ylittävää tavaraa. Löydät meiltä kuljettajat, kaluston ja apua sujuvaan ja turvalliseen kuljetukseen.

Pakettiautokuljetukset Rovaniemellä ja Lapissa.

Pakettiautokuljetukset

Suoritamme pienempiä kuljetuksia pakettiautolla. Pääsemme nopeasti liikkeelle ja toimitamme kuljetukset nopeasti ja turvallisesti perille.

Kuukulkija lavetin kyydissä.

Koneiden ja laitteiden kuljetukset

Avullamme siirtyvät esimerkiksi traktorit, kaivinkoneet, maansiirtokoneet ja muut työkoneet. Lavetilla siirtyvät myös monet muut rakenteet, kappaletavarat jne. tarpeen mukaan.

Konttikuljetus Rovaniemellä.

Kontit ja työmaakopit

Kuljetamme erilaiset kontit ja työmaakopit vaihtolavalaitteella, nosturiautolla tai ajoneuvoyhdistelmällä. Tarvittaessa nostamme ne haluttuun paikkaan.

ADR-kuljetus.

Vaarallisten aineiden kuljetus

Henkilökuntamme on koulutettu VAK/ADR-kuljetusten suorittamiseen.